втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис сценарію повнометражного ігрового фільму

Жанр: сучасна комедія в традиційному українському стилі.

В основу сюжету покладена звичайна історія кохання двох молодих людей: української дівчини з Карпат Аннички та молодого хлопця з Греції  Лео.

Анничка –  красива дівчина-заробітчанка 20 років, працює покоївкою в одній заможній сім”ї в Афінах.

Газдівський син Лео приїжджає додому у відпустку. Анничка не знає хлопця і не впускає того додому. Між ними кумедна сварка. Юнак, намагаючись пожартувати з дівчини, попадає в комедійні ситуації.

 Дівчина подабається Лео і він вирішує  “закадрити” гарненьку покоївку, щоб добре провести своє дозвілля.

 Та своєрідна колоритна горянка з гуцульським норовом, добрим серцем та відкритою щирою душею, дає добру відсіч залицяльнику. Цим і завойовує серце красивого хлопця, серцеїда та мрію багатьох  гречанок.

 Лео – гарний парубок 27 років, повіса та гуляка, по самі вуха закохується в Анничку, але добитися її, як не намагається,  йому не вдається.

Анничка  закохується в хлопця, але, відчуваючи в цьому небезпеку, покидає Афіни та  повертається додому.

Лео ж слідом  їде до України за покликом свого палаючого серця.

На батьківщині Аннички в нього й починаються справжні пригоди: пошуки коханої в горах, сватання та багато інших, які супроводжуються комічними ситуаціями.

Лео проходить тяжке випробування на шляху до свого кохання, але все закінчується гучним карпатським весіллям з традиційними гуцульськими веселими забавами.

В комедії багато колоритних осіб: дід Микола та бабця Гапка, які влаштовують “грецькому женихові” справжні випробування на міцність; молоді хлопці, приймаючи Лео у своє товариство, відверто глузують з нього, намагаючись від ревності відвернути хлопця від Аннички; близькі подруги Аннички влаштовують Лео справжні змагання, які супроводжуються всіма дівочими витівками- залицяннями, тощо.

Фінал – повернення молодих до Греції. Молода дружина до вінчання тимчасово сама живе в готелі.

Готується весілля за грецькими звичаями. Лео намагається віджартуватися Анничці в грецькому стилі, але...

Сюжет зацікавить всіх тих, хто любить та цінує добрий, щирий гумор.

Коментарі