втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис сценарію ігрового короткометражного фільму

Сценарій на СМ читайте тут >>>

У ті часи будь-яке згадування про успіхи Америки в космічній галузі в Радянському Союзі вважалося мало не злочином. Проте, не дивлячись на небезпеку, молоді друзі-старшокласники зібралися у дворі свого будинку, щоб на «ворожих голосах», саме так тоді називали заборонені радіостанції, почути репортаж про висадку людини на Місяць, і разом з усім людством бути хоч чимось причетними до цієї, воістину планетарного масштабу, події.

Ніщо не могло зупинити друзів, ні страхи та вмовляння батьків, ні погрози сусідів викликати міліцію, з неминучими після цього репресивними заходами, ні та дівчина у вікні, яка переодягалася, готуючись до сну.

Дівчина стоїть біля вікна, вона дивиться на Місяць. Місяць висвітлює її груди. За вікном радість. На обличчі дівчини образа. Дівчина засмикує штори. У неї не відразу виходить це зробити, тому в процесі двох-трьох спроб її груди Місяць частково, а іноді майже повністю перекривають.

Міліцейські сирени чекати на себе довго не змушують.

Коментарі