втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

ЖЕСТ ДОБРОЗИЧЛИВОСТІ

22.10.2016


Сценарій ігрового короткометражного фільму

Жанрові ознаки: Трагікомедія

Коментарі



Маріє, вдячний за розуміння цієї короткої оповідки)

Написав Федір Янько, 11:50 14.11.2016

Я зрозуміла суть:)

Написав Марія Лепетан, 12:43 12.11.2016

Надіє, радий почути вас, дякую.
Чогось був певен, що конфлікт увиразнився ще до початку титрів: чоловік сидить за кермом, очікує, нервує - зовсім не схвалює дій дружини щодо подачки жебракам... На цій основі в подружжя суперечка (хіба що гег мій зовсім невиразний:))) А щоби "насолити" дружині, чи то пак - просто похизуватися, чоловік вирішує позбутися своєї старенької "тачки" , віддати в добрі руки (а має таку ось промашку, котра, здається, дещо випукло виводить вже на межі іншої трагікомічної історії.

Написав Федір Янько, 16:30 07.11.2016

Пане Федоре, щось слабо Лєра підділа свого чоловіка, щоб він аж машину віддав. Трохи не повірилося (може жіночі фрази трохи узагальнені, штамповані). Якось би дошкульніше його діткнути))
Їх стосунків бракує. Їх би розробити, щоб ми таки чули, про що вони сперечаються, щоб в тому діалозі маленька драма їх стосунків виявилася. Тоді і ціна питання зрозуміла. А так все трохи номінативно.

Сама ж ситуація хороша й смішна вийшла. Але до трагедії не дотягує)

Написав Надія Коваль, 21:40 05.11.2016