втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Сценарій ігрового повнометражного фільму

Центральною алеєю цвинтаря, оточеною деревами у золотоосінніх барвах, іде Наталка. Їй 25 років, але попри молодість, рішучість її рухів видає в Наталці вольову особистість. Вона телефонує комусь, і довгі гудки, що чуються у відповідь, помітно її дратують.

У консерваторії, в класі дерев’яних духових інструментів закінчується заняття. Студенти виходять з авдиторії, де залишається тільки професор. Це Гнат, йому 60 років, він батько Наталки. Скупий автоматизм його рухів видає певну житєву втому. Він помічає пропущений виклик на телефоні, передзвонює. Довгі гудки, що чуються у відповідь, він сприймає апатично.

...

Cинопсис сценарію "Серце дитини" читайте на СМ тут >>>

...

Гнат прокидається у своїй палаті. Криза відторгнення подолана.  Медсестра, що клопочеться біля Гната, дивується, бо раптом відчиняється вікно, впускаючи свіжий вітер. Гнат усміхається й просить залишити вікно відчиненим.

Дорогою рухається автомобіль. За кермом Наталка, поруч Гнат. Він просить увімкнути музику. Наталка відповідає, що немає класики, а тільки сучасний рок. Гнат погоджується.

Лунає українська рок-музика. Автомобіль мчить східним українським реґіоном.


Коментарі