втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Наталія Смирнова



Контакти: [email protected]

Народилася й проживає в Кропивницькому.

Має дві вищі філологічні освіти.

У доробку сценарії повнометражних та короткометражних ігрових фільмів, анімаційного кіно, а також романи, повісті для дитячої та дорослої аудиторії, оповідання, вірші, пісні.

2016 рік: диплом  Всеукраїнського фестивалю сценарної майстерності «Кіноскрипт»,  спеціальна відзнака за розвиток жанру фентезі.

2017 рік: двічі лауреат Міжнародної премії  "Золота троянда" за краще оповідання і сценарій короткого метра.

Короткий список фестивалю «ГаШоТю», номінація «Найкраща комедійна фоторобота».

2018 рік: 

 - short-list Всеукраїнського конкурсу короткої прози імені Івана Чендея.

- Участь у комплексному соціальному комунікаційному проекті "Дивись українське - твори своє майбутнє" та Подяка за творчий підхід та натхненну роботувід Андрія Різоля, відомого українського продюсера, ініціатора, засновника та експерта проекту.

- Диплом Міжнародного літературного конкурсу романів, п'єс, кіносценаріїв та пісенної лірики «Коронація Слова» за твір «Ті дикі танці навесні» у номінації «Пісенна лірика».

- Перемога у Міжнародному літературному конкурсі романів, п'єс, кіносценаріїв та пісенної лірики «Молода КороНація»  у номінації «Найкращий кіносценарій. Дорослі для дітей» за сценарій фільму «Діти, чари, вовкулаки».

Перемога в конкурсі від журналу «Дніпро» на кращий пригодницький твір.

Спецвідзнака Незалежної міжнародної літературної дитячої премії «Схід Сонця» за повість «Діти, чари, вовкулаки».

Має опубліковані твори у конкурсній збірці оповідань та сценаріїв, у журналі "Дніпро" та Мультимедійному видавництві Strelbooks.