втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Наталка Шевченко



Весілля письменників Олександра і Наталки Шевченко відбулося 2 червня 2006 року. Вони познайомилися у 2003 році завдяки літературному конкурсу «Коронація слова», на якому були відзначені дипломами їхні книжки «Глибинка» і «Містичний вальс».

Наступна «Коронація» також принесла їм перемогу – «Аутсайдери» Олександра і «Учора і завжди» Наталки піднялися на лауреатські позиції. Після одруження вони вирішили об'єднати також і творчі зусилля, і першим плодом цього експерименту виявився вдалий роман жахів «Бранці мороку», котрий сягнув відразу третього місця на конкурсі. Другою книжкою тандему стала «Кривава осінь у місті Лева» – роман-джіало, данина італійському кінематографу, і, зокрема, творчості Даріо Ардженто. Третій роман Шевченків – це знову суміш жахів, містики і мелодрами під назвою "Оксамитовий перевертень". У далеких планах – видання містичної епопеї "Ілюзоріум" і поки що безіменної варіації на тему "Вія" Гоголя.

Шевченки написали також книжку із серії «Життя видатних дітей» для видавництва «Грані-Т» й серіал дитячих детективів «Команда Мрії».

Окрім літератури, Олександр працює над власною музикою та створенням візуальних ефектів для відео. Він доклав руку до створення кількох відеокліпів українського гурту «Холодне сонце».

2010 року в них народився син Марк.

Проживають у Києві, але незабаром планують переселитися до сільської глушини.

Контакти: [email protected]

Сценарії та синопсиси