втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Готується фільмування короткометражної ігрової стрічки за сценарієм «Бандурист» авторства Дмитра Бондарчука, що був опублікований на СМ у серпні 2011 року.

Наразі є можливість поглянути на доволі рішучу каскадерську репетицію до майбутнього фільму, що є, власне, сценою бійки в корчмі. Та й називається відповідно – «Корчма».

Окрім конкретних завдань репетиції до знімання фільму «Бандурист», її оприлюднено з метою демонстрації можливостей реалізації творчих задумів та можливостей трюкової команди.

Керівником репетиційного фільмування виступив каскадер, що приміряється до продюсерства, Павло Авілов, що він з 2000 року є учасником кінно-трюкового театру "Українські козаки" й від того часу має каскадерську практику, зокрема, на зніманні кінокартин «Молитва за гетьмана Мазепу», «Роксолана», «Богдан Хмельницький», «Тарас Бульба», «Дау» та ін.

Прикметно, що враженнями від каскадерської «Корчми» на зустрічі зі своїми читачами поділився автор популярного історичного роману «Чорний ворон» Василь Шкляр.

За свідченням видання Gazeta.ua, Шкляр під час прес-конференції у Черкасах сказав: «Мені надзвичайно приємно, що роман «Чорний ворон» так резонує в суспільстві. Його не просто читають, він кличе до дії, багато хто тепер використовує холодноярську символіку. А от нещодавно прийшли до мене кілька хлопців. Молодих, красивих, сухих, жилавих, міцних. Я думав, що якась група бойовиків, а виявилося молоді кіношники. Хочуть зняти повнометражний фільм за «Чорним вороном». Дають мені диск і кажуть: «Подивіться, що ми вміємо робити». Там зняті бойові мистецтва на ґрунті бойового гопака. Там такі речі, які навіть не побачиш у японських бойовиках. Мене надзвичайно вразило».

Коментарі