втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

6 червня у рамках інтелектуального проекту Українського Католицького Університету та дискусійного клубу Львівської бізнес-школи «Бізнес Сredo» відбулася зустріч з Кшиштофом Зануссі, одним із найкращих кінорежисерів світу, лавреатом Каннського, Венеційського і Берлінського кінофестивалів.

Пан Зануссі відвідав Україну спеціально для того, щоб зустрітися в дружній атмосфері з найкращими представниками українського бізнесу.

Серед питань зустрічі піднімалися, зокрема, такі:
- чому бізнес може навчитися у мистецтва.
- роль кінокультури та культури бізнесу в становленні моральності суспільства
- «рецепт» висококласного та, водночас, прибуткового кіно.
- Голлівуд, Боллівуд... Чи є майбутнє в якісного національного кіно.

«У Польщі щороку знімається до сорока повнометражних фільмів, - відзначив гість. - Це стало можливим, в тому числі тому, що держава встановила відсоток відрахувань у бюджет Спілки кінематографістів Польщі в розмірі півтора відсотка від виручки кінопрокатників. Таким чином навіть іноземна кіноіндустрія інвестує в розвиток національного польського кіно».

Пан Кшиштоф Зануссі відповів на численні запитання аудиторії з різних сфер суспільного життя, бізнесу та мистецтва.

Дискусійний клуб – це можливість для власників та менеджерів поспілкуватися в форматі «business talk» із провідними мислителями та лідерами суспільної думки в українському та міжнародному середовищі.

Модератором заходу виступив генеральний директор ICTV пан Олександр Богуцький.

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: