втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Переклади видає "Видавництво Старого Лева". В Україні випустять переклади трьох книжок шведського режисера Інґмара Берґмана: "Довірливі розмови", "Недільне дитя" і "Laterna Magica".

Як повідомляє видавництво "Видавництво Старого Лева", яке випускає ці книжки, автор перекладів - Софія Волковецька, редактор - Катерина Міхаліцина.

2018-го виповнюється сто років з дня народження Інґмара Берґмана - одного з найвпливовіших режисерів в історії кіно. Серед його фільмів - "Осіння соната", "Фанні та Александр", "Персона", "Сьома печатка" та інші. Загалом Берґман поставив близько 60 фільмів і серіалів, а також 170 вистав у театрах. З нагоди сторіччя режисера по всьому світу планують проводити ретроспективи його фільмів.

 

Першу книгу з трьох - роман "Довірливі розмови" - ВСЛ планує випустити вже через місяць. "Недільне дитя" вийде до Книжкового Арсеналу (який пройде з 30 травня до 3 червня), а "Laterna Magica" - влітку.

 


Коментарі