втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вночі з 19 на 20 листопада о 01:35 в авторській програмі Володимира Войтенка «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» йтиметься про біографічні стрічки, які виходять до українського прокату і присвячені надзвичайним мистецьким постатям – геніальному нідерландському художнику Вінсенту ван Гогу, «З любов’ю, Вінсент» (реж. Д. Кобєля, Г. Велчмен) і одній з найвидатніших поетес США Емілі Дікінсон, «Прихована пристрасть» (реж. Т. Дейвіс).

Прикметно, що “З любов'ю, Вінсент” є першим у світі фільмом, повністю складеним із картин, написаних олійними фарбами. В його основі – 120 картин ван Гога, що зрештою були перетворені на майже 57 тисяч вручну намальованих кадрів, а також листи леґендарного маляра.

В Арґументі-Кіно про фільми «З любов’ю, Вінсент» і «Прихована пристрасть»

Подаватиметься розгорнута інформація й про інші кінотеатральні новинки. Зокрема, про фантастичний трилер «Коматозники» (реж. Н. Оплев), бойовик з Антоніо Бандерасом «Обітниця мовчання» (реж. І. Флорентайн), горор «Джиперс Криперс 3» (реж. В. Салва) і про анімацію для родинного перегляду «Коко» (реж. Л. Анкріч).

В Арґументі-Кіно про анімацію "Коко" й телеесей про Боріса Карлофа

А ще в програмі – портрет майстра жахних образів першого десятиліття звукового кіна Боріса Карлофа, телеесеї про акторів Мей Вест і Марка Руфало та про класику наукової фантастики – фільм Стівена Спілберґа «Близькі контакти третього ступеня» (1977).

АРҐУМЕНТ-КІНО

Коментарі