втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Олександр Захлюпаний



Контакти: [email protected]

Народився 9 березня 1984 року в смт Гребінки, Васильківського р-ну, Київської обл.

2001 року вступив до Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) на факультет військового перекладу. 2006-го закінчив інститут і отримав кваліфікацію перекладача з арабської та англійської мов.

2006-2008 років проходив службу у військовій частині А0481 в м. Яворів Львівської області на посаді офіцера-перекладача. В липні 2008-го був звільнений з лав Збройних сил у зв’язку зі скороченням.

З грудня 2008-го до травня 2011-го працював директором Будинку культури смт Гребінки Васильківського р-ну Київської обл.

З травня 2011 року й до сьогодні – кореспондент електронного аналітичного видання Content Report медіаконсалтингової компанії Media Resources Management (ТОВ «Медіа Ресурси Менеджмент»). Готую аналітичні матеріали та огляди стосовно розвитку кіновиробництва та кінопрокату в Україні та країнах СНД, відвідую галузеві заходи, спілкуюся з фахівцями, що працюють у сфері виробництва та дистриб’юції кінопроектів. Окрім того стежу за розвитком галузі виробництва телевізійного контенту та дистриб’юції форматних телепрограм.

Вільно володію українською та російською мовами, впевнено володію англійською, читаю арабською та перекладаю, користуючись словником.

Захоплення: художня література, кіно, бджільництво, ігрові види спорту.

www.mrm.ua
www.kievmediaweek.com
www.filmbusiness.in.ua
www.mediananny.com