втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Криміналісти-консультанти: Таксист

03.01.2016


Синопсис сценарію повнометражного ігрового фільму-кінопародії 

Повна назва сценарію "Криміналісти-консультанти з продажу косметики. Мислити як злочинець: Таксист"

Короткий опис. В місті з’явився маніяк який вбиває людей. Він постійно говорить про чистоту міста. До то ж він помішаний на рускому «блатному шансоні» - працює Таксистом. Він наслухався проповідей псевдо-проповідника, віддав йому всі свої гроші. Проповідник звісно обманув його. Саме після того таксист почав мстити всім (вбивати). В тому числі неблагонадійним елементам суспільства (вільним художникам наприклад, пранституткам, бомжам).

Короткий виклад основних сюжетних поворотів

Акт 1 (Експозиція).

Знайомство з Таксистом. Він сповідується в церкві. Говорить про чистоту міста.

Оксана - начальник Спец-загону Поліції Криміналістів-консультантів з продажу косметики – проходить чергову психологічну перевірку. В парку сталося вбивство. Вбили вільну Художницю. Ще одна Художниця вижила – сильно поранена.

Оксана і Ольга (також слідча спец-загону, подруга Оксани) відвідали постраждалу Художницю в лікарні.

Слідчі розслідували що до справи замішана релігійна секта Пастиря Еєзекіля Стокенберга. Дівчата навідалися до того Пастиря в кафе де він якраз вечеряв. При цьому вбивають охоронця Пастиря. І ще вбивають якогось Міма. Еєзекіль насторожився, оскільки наступним може біти він. Заарештовують Кухаря цього кафе. Але виявляється він там ні до чого.

Акт 2 (Розвиток).

Слідчі допитали одного чоловіка, прихожанина Церкви цього Пастиря, який постраждав від дій Еєзекіля. Він розказав що Пастир любить ходити в театр. Ольга і Оксана йдуть в Театр, Зустрічають там Еєзекіля. Вночі Стокенберга вбивають.

Поступово розслідують що в справі замішане Таксі. Слідчі вдаються до послуг вуличних інформаторів.

Вбили двох працівниць у сфері надання інтимних послуг. Ольга і Оксана помітили що якийсь таксист таємно слідкує за ними. Намагаються поговорити з ним. Але він тікає. Допитують трьох пранституток яких затримали неподалік місця вбивства. Але вони слідству нічим цікавим не допомогли. Хіба що Слідчі використали їх для Дня народження Оксани яке відбувається в цей день. Наступного дня в Оксани велике похмілля.

Після того як вбили пранституток, керівництво держави занепокоїлось. Керівництво тисне на Слідчих Спец-загону щоб вони швидше розслідували справу. Слідчі вирішують полювати на живця. Оксана, в образі пранститутки, в міському парку намагається вичислити і спіймати вбивцю. Але наразі не вдається.

На міському сміттєзвалищі вбили бомжа.

Скоєно напад на секс-шоп. Підозрюють що це той вбивця-таксист. Розслідують що до церкви Еєзекіля ходив один Таксист. Який по опису і психологічному портрету підходить до цього вбивці. Вичислюють колишнього товариша цього Таксиста який разом з ним колись був в одній банді. Їдуть до того товариша який живе в Білорусії. Але це мало чим допомагає. Виявляється Таксист був колись одружений.

Акт 3 (Розв’язок).

Ольга і Оксана навідуються до його колишньої жінки. Але вона також нічим не допомагає. Дізнаються що до колишньої банди Таксиста і його Товариша причетні ще двоє людей. Їх заарештовують за фінансові махінації. Вони також мало що можуть повідомити про Таксиста.

Слідчі дізнаються де живе і працює таксист. Вдома і на роботі його нема – встиг втекти і залягти на дно. Дізнаються маршрут кудою він зазвичай ходить на роботу. Завдяки цьому засікли його і слідкують за ним. Навіть майже спіймали. Але він втік.

Слідчі дізналися що він має піти на Концерт «блатного шансону» який має відбутися на днях.

Слідчі йдуть на цей концерт. Таксист помітив що за ним там слідкують, і взяв в заручники одного із співаків-шансоністів. Таксиста арештовують.

Таксиста допитують. Відбувається суд. Оголошують вирок.           

Пародійовано фільм «Таксист». Також пародії на різні фільми про поліцію, міліцію, кримінальні розслідування. Та інше.  

  • Сценарій фільму  "Криміналісти-консультанти з продажу косметики. Мислити як злочинець: Таксист" читайте тут >>>

Коментарі