втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Комедійний серіал (ситуаційна комедія)

Синопсис: 
Четверо невдах живуть у одному домі на околиці столиці і мріють про здійснення своїх мрій. Заради цього вони готові на все! Навіть нічого не робити. Разом із журналісткою і оператором ми спостерігаємо за цими «відчайдухами». Інколи допитуємось їхньої думки. Інколи – бухаємо з ними. 

Коментарі



О, а я й не звернув уваги, що серіал... Та думаю, що воно все рівнопланово, експозиція, сказати... Ну-ну, будемо очікувати, удачі!))

Написав Федір Янько, 16:35 09.03.2016

Вітаю, пане Федір! Ну, це ж серіал - далі можуть бути різні шляхи розвитку. Але базово ми маємо таких персонажів і таку собі атмосферу приречених мрій. Головна внутрішня концепція твору базується на постулатах Буддизму: необхідності позбутись НАДІЇ і дозволити собі повну поразку. "Мы должны позволить себе состояние разочарования, ибо оно означает капитуляцию культа себя и своих достижений." (с) І так далі, і так далі.

Вочевидь, щасливий фінал можливий лише у випадку ПОВНОЇ відмови від своєї МРІЇ :) Як скоро це станеться? Залежить від кількості сезонів :)))

Написав Остап Соколюк, 19:54 08.03.2016

Остапе, посил зрозумілий, хто є хто випливає з наявного соціуму, а от хто ж таки винен, що мрії обходять стороною й нічого не лишається, як бігати по нужді – хотілося би побачити, супостата)) Кожен має бути тіпо «Ми кузнєци», кувати свою мрію самотужки, чи тут прихований якийсь інший, зовнішній чинник? Загалом, цей чинник уловлюється в атмосфері, котра безсумнівно відтворила передісторію і все ж попри те, що кожен із героїв перебуває сам на сам на плаву, не вистачає, як на мене, ну хоча б маленької віри, котра би рухала історію далі й нарешті зовсім померла, підсиливши комедійно гіркий фінал.

Написав Федір Янько, 13:59 07.03.2016