втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Світова прем’єра документального фільму Аскольда Курова «Процес: Держава Росія проти Олега Сенцова», який оповідає про судилище над українським кінорежисерм і сценаристом Олегом Сенцовим (учасником Сценарної Майстерні), Олегом Сенцовим, відбудеться на 67-му Берлінському МКФ.

Офіційна прем’єра фільму запланована на 11 лютого 2017 року, о 15:00 у Haus der Berliner Festspiele Berlinale за участі Європейської кіноакадемії, що відзначає своє 30-річчя.

Фільм включено у програму спеціальних показів Берлінського МКФ Berlinale Special.

Документальний фільм «Процес» є копродукцією Естонії, Польщі та Чехії. Над створенням фільму працювали російські та українські кінематографісти.

Прес-показ «Процесу» відбудеться 10 лютого, о 18:00 у Cinemax 9. Повторний показ – 12 лютого, о 18:00 у Cubix 8. Показ на кіноринку – 14 лютого, о 10:50. Ще один повторний показ – 16 лютого, о 18:00 у Cubix 8.

НСКУ

Коментарі