втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

12 жовтня 2016 року розпочалися зйомки дебютного короткометражного фільму Філіпа Сотниченка «Технічна перерва».  Філіп Сотниченко є учасником Сценарної Майстерні.

Дебютний фільм режисера та автора сценарію Філіпа Сотниченка, що зі своїми студентськими кінороботами неодноразово отримував нагороди на Одеському МКФ та інших фестивалях, є переможцем 8-го конкурсного відбору кінопроектів Держкіно. Продюсер стрічки – Валерія Сочивець.

27 вересня 2016-го Держкіно підписало з кінокомпанією ТОВ «Віател» контракт про надання 100% державної підтримки на створення стрічки. Бюджет фільму становить 988 тис. 815 грн.

«Технічна перерва» є фіксацією низки доленосних для героїні стрічки подій, які розгортаються під час 25-хвилинної перерви у супермаркеті та залишаються непоміченими для його відвідувачів.

Завершення виробництва фільму заплановане на початок 2017-го року.

НСКУ

Коментарі