втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

"Маю зізнатися, коли я став свідком ентузіазму, який об’єднав в проекті вже визнаних майстрів і недосвідчених дебютантів – особисто для мене це було повною несподіванкою. 

Що це? Вплив часу, який вивільнив неймовірну здатність українців до самоорганізації заради майбутнього країни або справжня любов до справи, яка й зібрала разом фахівців і початківців? Не знаю. 

Вже є можливість побачити перші результати. І жодних сумнівів в тому, що творча енергетика, яка закладена в кожний фільм, кожну новелу проекту не залишить байдужими українського глядача. Проте сьогодні я вже не впевнений, що “Дивись українське - твори своє майбутнє!” має лише підвищити лояльність глядача до українського кіно. Мені здається, що потенціал цієї хвилі ще приємно здивує!

Дуже сподіваюся, що в подальшому проект матиме можливість розширити свої межі і для документальних історій про наших сучасників, про країну тут і тепер, про різноманітну і невідому Україну".

Дивись українське

Коментарі