втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Андрій Різоль, CEO компанії «ВАВІЛОН», ініціатор проекту «Дивись українське», експерт з комунікацій, продюсер: 

 -Між іншим, мене хвилює два питання: як можна збільшити кількість українського глядача, що побачить українське кіно, і друге питання – яку розробити комунікаційну кампанію, що сприятиме еволюційному розвитку нашого суспільства? Так і з’явилась ідея проекту «Дивись українське – твори своє майбутнє!». В цьому проекті ми для себе поставили надзавдання – сприяти виходу українського суспільства на траєкторію сталого розвитку. Для цього дуже важливо створювати передумови розкриття людського потенціалу наших талановитих співвітчизників. Наш проект намагається довести, що люди можуть впливати на зміни, формувати майбутнє. Майбутнє треба формувати, наближати, і через фільми проекту, через певні меседжі, через ретрансляцію певних цінностей, через актуалізацію певних проблем суспільства ми намагатимемося робити суспільство кращим, намагатимемося поширити суспільний діалог про майбутнє, намагатимемося наблизити наше щасливе майбутнє.

Нагадуємо, що проект «Дивись українське – твори своє майбутнє!» оголошує конкурс сценаріїв та сценарних заявок – «СВОЄ КІНО». 

До участі у Конкурсі запрошуються всі охочі не залежно від фаху, віку, статі, національності та місця проживання. 

Конкурс шукає сценарії та сценарні заявки для короткометражних фільмів про історію людей, які втілюють зміни, наближають краще майбутнє, надихають інших. 

Двадцять переможців отримають авторський гонорар, а головне – екранізацію свого сценарію. 

Детальніша інформація про Конкурс на сайті: www.kinoua.org

Коментарі