втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

З понеділка по п’ятницю

02.10.2015


Cинопсис ігрового телесеріалу

Фабула: 
Четверо журналістів-стажерів отримують шанс увійти до команди одного з найрейтинговіших політичний телепроектів країни. Всі вони різні, за статтю, віком і життєвим досвідом, але об’єднує їх одне - вони пройшли скажений конкурс і довели, що серед багатьох претендентів саме вони можуть стати такими ж професіоналами як і кожен в команді «Політичного шоу». В понеділок дві пари хлопців і дівчат з’являються на новому робочому місці, щоб розпочати свій шлях до здолання вершин майстерності. Вони знають, що мають показати себе якнайкраще, бо з 4х стажерів тільки двоє отримають роботу на шоу. 

Дві пари стажерів потрапляють в різні редакторські команди шоу - «Команду X» і «Команду Y».  Дві редакторські команди створені тому, що ніхто не знає що буде головною темою шоу в п’ятницю - життя постійно вносить свої корективи, тому Команда Х відповідає за базові теми шоу, а Команда Y за ситуативні. Між обома командами точиться запекла конкуренція і тільки Ведучий, як капітан цього човна, що пливе в буремному морі інформації, обирає курс яким піде шоу під час ефіру. Але як би не готувалися спеціалісти до ефіру, часто, в останній момент, життя вносить свої корективи і вся команда, не дивлячись на конкуренцію чи сварки, береться до роботи, щоб миттєво відреагувати на ситуацію. «Ми не знаємо про що саме буде шоу в п’ятницю, ми знаємо тільки про то, що воно буде найактуальнішим».

Кожен з працівників шоу від прибиральниці і секретарки, до самого Ведучого задіяні в процесі і від кожного залежить яким буде шоу в п’ятницю, шоу котре збере перед екранами багатьох людей котрі прагнуть дізнатися правду.  

Технічні деталі: 
Сюжет будуватиметься таким чином щоб зачепити якомога більше цільових аудиторій - молодь, середній вік, старше покоління. Для цього будуть використовуватись персонажі різного віку і статі, і підніматись релевантні для кожної з цільових аудиторій питання.  

  • Структура серіалу вертикально-горизонтальна, при чьому буде 2 типи горизонтальних сюжетів - короткий і довгий. 
  • Короткий горизонтальний сюжет - підготовка конкретного шоу, термін «понеділок- п’ятниця»      
  • Довгий горизонтальний сюжет - стосунки і особисте життя персонажів      
  • Вертикальні сюжети - 1-2 сюжети на серію, що пов’язані з професійною діяльністю, або особистим життям персонажів 

Базово серіал зніматиметься в інтер’єрі студії, але можливй і натурне фільмування 

Ідеальним є варіант «чіпляння» до конкретного тижня, до новин сьогодняшнього дня, тому при створенні історії спочатку будуть розроблені генеральні сюжетні лінії, а інформаційний ряд буде прив’язаним до життя, таким чином глядач зможе побачити процес створення проекту в форматі «псевдореаліті». 


Коментарі