втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Сценарій ігрового короткометражного фільму


Коментарі



Шановні колеги, мої вітання!
Дуже вдячна за Ваші коментарі! Було надзвичайно цікаво почути враження та думки інших сценаристів щодо історії років "моєї юності")
Панове Геннадію та Федоре, Ваші зауваженні є дуже слушними, обов"язково скористаюся ними під час роботи над сценарієм! "Доля" була написана мною вже давно (ще за часів раннього студентства), і як іноді це трапляється, зараз я відчуваю, що переросла цей сценарій. Звичайно, в перспективі, планую доопрацювати його. Зараз, подумую над тим аби робити цю історії у вигляді анімаційного фільму. Проте, спочатку безумовно попрацюю над недоліками та слабкими місцями самої історії!! Надіюсь, результат викладу на СМ)
Дуже Вам дякую!)

Василю Володимировичу, так, за п"ять років було сказано не мало, і я вдячна Вам за Всі слова! До Ваших порад я прислухалась і реалізовувала їх у всіх своїх роботах. Тому, дякую за віру попередніх років та "школу", яку Ви нам дали!)

Написав Яна Пономаренко, 21:22 11.11.2013

Яночко, радий бачити твою "Долю" на людях. Хлопці говорять розумні речі, а я нічого вже сказати не можу - за п'ять років уже все сказано, чи не так?

Написав Василь Трубай, 18:33 18.10.2013

Яно, тут Генннадій уже завважив щодо задовгої експозиції: довгий шдях БАБЦІ, як перепона до мети , певною мірою потрібний герою, й з цим надзавданням Ви справились, а ось саму мету, хотілося б увиразнити... Отам у вікні Бабця помітила якихось людей - то певно, не випадкові, то їй близькі люди? Тоді такий хід розвязки буде більш вмотивований - і наголошуватиме на ДОЛІ.

Написав Федір Янько, 11:54 18.10.2013

Як задум - цікаво.
Як реалізація - дещо затянуто, адже не зрозуміло, коли саме експозиція перетікає у зав'язку та вже потому починається розвиток "історії", вірніше - експозиція як така фактично відсутня, а отже відсутня й сама історія. Ота можливість подвійної інтерпрітації, що подається одразу опісля кульмінації якась запізнившася, її б сторінок на пять раніше, а на наступній вже б й закінчувати...

Втім, напевно все ж таки оцю метафору таки вплести в іншу історію, з якою б вона чи то резонувала, а чи то б навпаки - дещо поглиблювала зміст, бо якщо полишати саму оцю доволі таки розгорнуту метафору, то якось все занадто просто, а тому й не чіпляє.

Написав Геннадій Коваль, 19:08 16.10.2013