втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Коментарі




Проситься, після сентенції сина проілюструвати Марію в школі...
Що ж, успіхів, Вам, Маріє і Сашо! Бо Луїс Бунюель з його «Денною красунею» нервово курить в кутку, і у нього й метраж, і засобів було більше.

Написав Юрій Сорока, 10:49 02.05.2013

Дуже дякую, Юрію, за ваш відгук про наш сценарій. Вашу пропозицію щодо рефрену на її роботі - ми обов"язково обговоримо. І це не "спасіба, ми вам перезвонім", нам дуже це важливо і усі хороші ідеї ми збираємо з Машою як пилесосики :)
"Чи усім не вистачає екстріму?.." і так далі - варіанти відповідей... Якщо чесно, як на мене - усі самотні... тому їм дуже гостро не буде вистачати "екстріму" який би образ вони собі про себе не створили. Головне - це не брехати собі. Я впевнена, якщо ми і справді підтягнемо момент "дивного еротизму" і цього сорому та збентеження у "масажному салоні", що майже танцює коло теми едіпового комплексу... То наш меседж про брехню буде більш ясний. Дуже Вам дякую, Юрію, ми обов"язково знімемо цей фільм. Цей сценарій втілиться, я в це вірю!

Написав Олександра Бровченко (Саша Брова), 18:02 01.05.2013

Пристойно, навіть геніально!
Марія виразно поправляє сину одяг, хоча може й занадто, але не так з одягом, як мовне виправляння! Це просто фантастика, яке попадання! Яка розкішна, влучна характеристика «(цієї, що) мабуть давно вже ніхто не трахав!».Браво!

Як це схоже на бабок в церкві, які одьоргують і роблять зауваження новоприбулим неофітам, намагаючись, звісно, не допомогти, а показати себе в Бозі.

Варто дещо розвинути оту слушну думку сина, «…вона мабуть ще й завжди тримає осанку, горділиво дивиться вперед і сто процентів не запізнюється» .

А от таємницю-причину походу на масаж варто дещо увиразнити, додати деталей.
А то якось усі наявні персонажі розслабляються у такий спосіб… тут щось трохи не так…
Чи усім не вистачає екстріму? Чи всі такі самотні? Чи побачила-почула і собі захотілось?

Очевидно, Марію варто більше мотивувати, більш чи менш відверто.
Найкраще, повернутися, і пошукати там, де і ким вона працює. Хай би була вчителькою молодших класів…
Там є натяк, філфак, і вона, Марія, щось там «швидко затирає лезом у паперах, заповнених українською і французькою, помилку. Довго і старанно»,Книжки, «якісь відкриті зошити».
Показати урок, як вона «завжди тримає осанку, горділиво дивиться вперед і сто процентів не запізнюється», двічі показати урок…

Написав Юрій Сорока, 09:42 30.04.2013