втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Олександра Бровченко (Саша Брова)



Контакти: aleksandrabrovchenko@gmail.com

Режисерка й сценаристка.

Народилася 15 квітня 1989 року в Києві.

2008-го вступила до Київського Національного університету театру, кіно і телебачення ім. І. Карпенка-Карого на спеціальність «режисура телебачення», майстерня Юрія Терещенка.

Отримала диплом бакалавра за спеціальністю «режисер телебачення» 2012 року.

Всі ігрові роботи були зняті за власними сценаріями.

Фільмографія:

соціальна реклама

2016: Ukrainian Make Up History, "Ти - не річ", "Безглузді дзвінки"

2017: "Тваринний суд", "Працевлаштуй ветерана"

2018: Проект Dalebee

кліпи 

2015: "Стрільці" (Воплі Відоплясова)

2016: "Жінка, яка пройшла крізь мене" (Slovo Za Slovo)

2018: "Хвилям" (Grisley Faye)

фільми

2017: "Error"

2018: "Квіти цілодобово", "Серцеїдка"