втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Сценарій ігрового корткометражного фільму

Другий варіант сценарію на СМ читатйте тут >>>

Коментарі



Дякую за пораду, Федір!

Написав Владислав Назаренко, 21:54 13.02.2020

Владиславе, вже є завязка, є означені персонажі, то й перехід до більш конфліктних, динамічних подій не за горами) Раджу все ж продовжити... А от часті вказівки щодо "камери" виглядають зайвими - режисери не люблять, коли на те зазіхають))

Написав Федір Янько, 19:06 13.02.2020

Федір, дякую за відгук! Дуже приємно. Задуму взагалі ніякого не було. Просто вирішив спробувати свої сили. Працював над іншим сценарієм, але щось воно не йшло. Тому вирішив відволіктись і описати один день з життя військового підрозділу. Вигадувати майже нічого не довелось - все спогади.
Продовження не буде. Мене тішить сама думка про те, що під час титрів глядач буде вимагати продовження. Сподіваюсь, воно буде (франшиза, серіал на НВО і все таке :) ), але точно не за моїм авторством. Писати та згадувати про війну мені не хочеться, хоч, як Ви можете судити, приємних, кумедних і цікавих моментів на війні вистачає.
Ще раз дякую за відгук! Удачі та натхнення! :)

Написав Владислав Назаренко, 15:42 12.02.2020

Владиславе, атмосферно! Все гарно прописано...І все ж, судячи з обширної експозиції, схоже, що це задумка повного метру... Гадаю, буде цікаве й продовження)

Написав Федір Янько, 15:14 10.02.2020