втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Одеський міжнародний кінофестиваль спільно зі сценарною платформою Terrarium. Script Project та Міжнародним літературним конкурсом «Коронація слова» запускає новий проект «TerrariumСценарний практикум», який пройде в рамках Професійної секції ОМКФ. 

До участі в проекті запрошуються сценаристи повнометражних або короткометражних фільмів будь-якого жанру, які планують реалізувати сценарії в Україні та в копродукції з Україною.  

Приймання заявок вже відкрите й триватиме до 12 червня. 

Terrarium – триденний сценарний практикум, метою якого є допомога у завершенні та вдосконаленні сценарію, а також у підготовці сценаристів до міжнародних пітчинґів. 

Програмою проекту передбачено докладний аналіз сценаріїв, які пройшли конкурсний відбір, колективне обговорення разом з наставниками, цикл лекцій та майстер-класів, а також читання сценаріїв професійними акторами публічно. Сценаристи отримають комплекс індивідуальних порад, вказівок і зауважень, які допоможуть вдосконалити сценарій та підготуватися до участі в міжнародних сценарних конкурсах.

Тьюторами й лекторами проекту виступлять відомі закордонні фахівці сценарної майстерності. 

Реєстраційна форма відкрита на офіційному сайті Одеського міжнародного кінофестивалю з 29 травня до 12 червня 2015 включно.

З критеріями відбору та умовами подачі заявок можна дізнатися з регламенту проекту.

Список фіналістів-учасників проекту «Terrarium. Сценарний практикум» буде оголошено 18 червня 2015

Детальна програма проекту, а також інформація про тьютора з'явиться на сайті ОМКФ в середині червня.

Коментарі