втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Фільм активного учасника Сценарної Майстерні Марини Артеменко – за однойменним сценарієм – «Не менше 50 кг» отримав запрошення до участі на кінофорумах у Нідерландах та Сербії. Таким чином, загальна кількість фестивалів для фільму наразі вже сягнула цифри сорок!

Отже, на картину «Не менше 50 кг» також чекає Міжнародний фестиваль короткометражного кіна «Коротка форма» (Kratka forma), що він нині вдруге проводиться у сербському місті Гірський Мілановац, від 26 до 29 вересня.

У листопаді ж, протягом 6-10 чисел місяця, фільм Марини Артеменко братиме участь у конкурсній програмі восьмого за рахунком Міжнародного фестивалю дебютних фільмів SCENECS у Нідерландах, який проходить одразу в двох містах – Гілферсюм та Амерсфорт.

**

Інформація на СМ про участь та відзнаки фільму «Не менше 50 кг» на інших кінофестивалях:

**

Нагадуємо, що на сайті СМ свого часу було опубліковано й обговорено три варіанти сценарію «Не менше 50 кг»:

Коментарі