втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

31 травня 2013 року в Києві відбудеться семінар Стіва Каплана – міжнародного експерта в галузі розробки сценаріїв та виробництва комедійних проектів.

Окрім викладання в Каліфорнійському університеті в Лос-Анджелесі (UCLA), Нью-Йоркському університеті (NYU) і Єлі (Yale), Стів Каплан створив театр комедії HBO Workspace, програму для сценаристів HBO New Writers Program, а також став співзасновником і художнім керівником театру Панчлайн у Мангеттені (Manhattan Punch Line Theatre).

Його учні створювали сценарії гітів – Ugly Betty (російська адаптація – «Не родись вродливою»), Friends («Друзі»), Sex and the City («Секс у великому місті»), Everybody Loves Raymond (російська адаптація – «Вороніни»), The Big Bang Theory («Теорія великого вибуху») й багато інших.

Стів Каплан консультує і проводить докторинг сценаріїв для таких компаній, як Dreamworks, Disney, HBO, Paramount, Touchstone і багатьох інших.

Унікальність програми семінару в Києві полягає в тому, що в неї включені практичні вправи – авдиторія отримає конкретні завдання, які потрібно виконати на семінарі, і кожен результат буде розібраний Стівом Капланом. Таким чином, учасники семінару зможуть дістати практичні рекомендації й поради.

«Я з великим ентузіазмом і нетерпінням готуюся до проведення семінару зі створення комедії в Києві наприкінці травня. За останніх 30 років мені довелося працювати з багатьма видатними сценаристами й акторами комедійного жанру в Голлівуді й по всьому світу, і я буду дуже радий продовжити цю традицію в Україні», – коментує Стів Каплан.

Реєстрація, додаткова інформація і програма семінару – на сайті www.mrm.ua, а також за телефоном +380 44 459 4610, [email protected]

Коментарі