втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Українська правда

Міністерство фінансів підписало паспорт бюджетної програми на відновлення фінансування Національному центру Олександра Довженка.

Джерело: Facebook-сторінка міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка.

Пряма мова Ткаченка: "Лише сьогодні Мінфін підписав паспорт бюджетної програми на відновлення фінансування Довженко-центру. Сума, яку отримає центр – 7.6 млн грн. Тобто ми повністю виділяємо фінансування за всі 10 місяців вимушеного "простою", як наслідок карантину".

"Це відновить діяльність центру в нормальному режимі, а співробітники нарешті зможуть повернутися до роботи. Далі розпочинаємо переходити до визначення поетапної стратегії виходу центру з фінансової кризи".

Деталі: Ткаченко повідомив, що підписав відповідні накази щодо розподілення коштів на Мінфін, Держкіно та Держказначейство і гроші почнуть заходити протягом одного-двох днів.

Передісторія:

Ще весною в Національному центрі Довженка заявили, що від початку року не отримують держфінансування.

Директор центру Іван Козленко у травні повідомив, що йде з посади саме через недофінансування.

Коментарі