втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Після утворення Православної Церкви України постало питання, коли тепер святкувати Різдво Христове – 25 грудня чи 7 січня? Саме цю тему підняв у своїй відеороботі український режисер Любомир Левицький. 

Любомир Левицький: «Я сам святкую Різдво два рази, бо моя родина має коріння в Польщі. Тож коли запропонували створити ролик на цю тему, я прочитав сценарій та згодився. Бо вже уявив собі кінцевий варіант ролика. 

Запросила мене на цей проєкт львівська рекламна агенція-продакшн VITAMIN. Вони запропонували зняти ролик у стилі Джейсона Борна. Мене це підкупило, тому що я обожнюю знімати екшен, і взагалі мені завжди було цікаво створювати рекламний контент з іншим підходом. Ці ідеї краще запам’ятовуються і краще викликають емоції в людей, коли базуються на креативі. Не можна просто продавати рекламу в лоб, так вона не цікава й не працює. 

Побачивши вже готовий ролик я зрозумів що ми зробили більше, ніж рекламу, ми зробили маленький фільм, що підняв тему, яка вже давно обговорюється в Україні. 

Дві речі, які мене підштовхнули створити цей ролик, – це стилістика, в якій я обожнюю працювати – трилер, і, звісно, це маніфест відлучення від Росії». 

А як ви ставитеся до святкування Різдва 25 грудня?

Коментарі