втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Шановна громадськість та представники ЗМІ!

Починаючи з січня 2019 року увага небайдужої громадськості прикута до ситуації, в яку потрапив Культурний центр «Кінотеатр «Київ», якому загрожує доля, подібна до тих, що спіткала столичні кінотеатри «Україна» та«Кінопанорама».

Департамент комунальної власності м.Києва наперекір законодавству порушив переважне право ТОВ «Культурний центр «Кінотеатр «Київ» на продовження договору оренди, більше того, у встановлений законодавством термін не повідомив орендаря про намір не продовжувати договір оренди, що тягне за собою автоматичну пролонгацію договору за законодавством.

У зв’язку з цим, колектив ТОВ «Культурний центр «Кінотеатр «Київ» на початку квітня звернувся до Господарського суду міста Києва з позовом про визнання дій Департаменту комунальної власності протиправними. Підготовче судове засідання призначено на 6 травня цього року ухвалою суду, постановленою ще 5 квітня 2019 року, про що достеменно було відомо керівництву Департаменту.

Не дивлячись на це, та в порушення власного регламенту, у приміщенні Київської міської державної адміністрації 15 квітня 2019 р. о 14-00 було проведено конкурс на право оренди приміщення кінотеатру «Київ».

ТОВ «Культурний центр «Кінотеатр «Київ» заявляє, що буде відстоювати своє право на оренду кінотеатру у судовому порядку, лишаючись фестивальним центром столиці.


Сподіваємось на Вашу підтримку,
колектив ТОВ «Культурний центр «Кінотеатр «Київ»
 

Коментарі