втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Проект першого повнометражного фільму «Памфір» українського режисера відібрано серед інших європейських проектів на один з найбільших та впливових ринків копродукції у Східній Європі – Sofia Meetings, який відбудеться 13-17 березня 2019 року під час SOFIA INTERNATIONAL FILM FESTIVAL.

Sofia Meetings – це міжнародний ринок копродукції для проектів першого, другого і третього фільму режисерів, який збирає понад 300 іноземних продюсерів, дистриб’юторів, представників інших кіноринків, міжнародних sales компаній, фондів, TV баєрів, а також відбірників ключових кінофестивалів світу. Серед презентованих у минулі роки проектів можна виділити італійську драму «Ханна» з Шарлоттою Ремплінг у головній ролі режисера Андреа Паллаоро, яка у 2017 році була представлена в основному конкурсі Венеційського кінофестивалю; драму «Напрямки» режисера Стефана Командарева, яка потрапила до програми «Особливий погляд» Каннського кінофестивалю у 2017 році.

Проект фільму «Памфір» Дмитра Сухолиткого-Собчука, який нещодавно було обрано до однієї з найпрестижніших резиденцій для режисерів – Cinéfondation Residence Каннського міжнародного кінофестивалю, буде представлено під час Feature Films Pitching – окремого модуля Sofia Meetings, де режисери презентують свої проекти з метою отримання фінансування та залучення міжнародних партнерів. Серед 24 відібраних проектів з різних країн Європи – Хорватії, Естонії, Болгарії, Франції, Польщі, Ізраїлю та інших, Україна виступає з єдиним проектом – фільмом «Памфір» виробництва студії BOSONFILM під керівництвом продюсерки Олександри Костіної.

Попередній проект режисера, короткометражний фільм «Штангіст» спільного виробництва України та Польщі здобув чотири Гран-прі на міжнародних фестивалях, серед яких Premiers plans à Angers у Франції та Варшавський кінофестиваль, а також отримав кваліфікацію на премію "Оскар".

Проект дебютного художнього фільму «Памфір» українського кінорежисера гучно заявив про себе на етапі розробки сценарію. Вперше сценарій українського автора було відібрано до участі у двох найвпливовіших сценарних майстернях - TorinoFilmLab (Script & Pitch) 2016 та MIDPOINT Intensive 2017. Девелопмент проекту здійснювався за підтримки Українського культурного Фонду.

«Памфір» – це історія чоловіка, який хоче бути хорошим сім’янином, але доля дає и?ому випробування, де він звертає з чесного шляху заради своєі? сім’ї.

Сайт фільму "Памфір"

Офіційна інформація

Коментарі