втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Міністерство інформаційної політики та Molodiya Festival оголошують конкурс ідей мультимедійної соцкампанії для жителів Сходу. Автори найкращої ідеї отримають гроші на її реалізацію. 

Метою кампанії має бути реінтеграція Донбасу.

«Згідно зі свіжим опитуванням, багато донбасівців переконані, що в Україні все погано. Наприклад, вважають, що різниці у рівні життя на підконтрольній та окупованій частинах немає. А ще їм дуже сумно і не бачиться перспектив. Це якщо коротко. Тож ми закликаємо креаторів запропонувати рішення цих проблем: які меседжі комунікувати жителям Сходу? що показати у відповідь на їхнє розчарування? Як вивести їх із апатії, повернути віру в себе і свою країну?», – пояснюють організатори.

Учасники мають ознайомитись із опитуванням повністю та зупинитися на одній або кількох проблемах, озвучених у ньому.

«Весь наш бриф – це перелік проблем і озвучування кінцевої мети. Ви продумуєте свою кампанію повністю», – йдеться в повідомленні.

Серед учасників конкурсу ініціатори хочуть бачити рекламні агентства, медіа, продакшени, молодих креаторів та творчі команди будь-якого штибу, які мають достатньо креативного ресурсу для реалізації масштабної всеукраїнської кампанії.

Журіюватимуть українські медійники та рекламісти: Олексій Морозов (Havas Digital Kyiv), Гліб Петров (Madcats Agency), Олександр Смірнов (TABASCO) Юрій Марченко (Платформа), Анна Смірнова (Adpage), Ярослав Сердюк (Banda), Петро Шуклінов (LIGA.net), команди МІП та Molodiya Festival.

Дедлайн: 15 вересня.

Публічно оголосять переможця на Molodiya Festival’18 у жовтні.

Бриф, регламент і всі деталі: http://www.molodiya.com.ua/konkurs-mip/

Ми у fb: https://www.facebook.com/MolodiyaFestival/

Molodiya Festival

Коментарі