втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Держкіно уклало контракт із компанією "Крісті Фільм" про надання кінопроекту "Пор'ядна львівська пані" фінансової держпідтримки на суму 995 тисяч гривень або загальної вартості виробництва стрічки.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно

"Кінопроект "Пор'ядна львівська пані" став одним з переможців десятого конкурсного відбору Держкіно. Короткометражний ігровий фільм Наталі Пасеницької – це еротична комедія за мотивами однойменної книги відомої української письменниці Люби Клименко. Автор сценарію стрічки - Марина Меднікова, продюсер - Юрій Мінзянов", - йдеться у повідомленні.

Головна героїня картини - сучасна інтелігентна жінка Пенелопа, яка живе у Львові і працює в архіві. Життя Пенелопи - звична схема: "родина - робота". Все порядно, культурно, чемно і... нестерпно нудно. Втім, одного чудового дня все змінюється. До архіву приїжджає у відрядження молодий доктор наук Дмитро Остромирський. Зустріч героїв призводить до шалених пристрастей і божевільних вчинків.

За словами продюсера фільму Юрія Мінзянова, найголовніший меседж фільму - не треба жити не своїм життям, не треба боятися змін, не треба боятися зустріти щире та ніжне кохання, яке змінює все життя, бо люди мають приносити задоволення та щастя одне одному.

Коментарі