втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Українська команда привезла на Лазурове узбережжя велику кількість промоматеріалів, які ознайомлюють іноземних професіоналів з новими кінопроектами та станом розвитку національної кіноіндустрії в Україні.

В Українському павільйоні, розташованому у Village International під номером №102, представлена загальна інформація про учасників, стан і досягнення українського кіноринку, професійні можливості для кіновиробництва та переваги копродукції з українськими партнерами.

Національний павільйон вже відвідали Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, перший секретар з питань культуриПосольства України у Франції, письменниця Ірена Карпа, а також українські та іноземні продюсери.

На плазмовому екрані в павільйоні демонструються ролики найновіших українських фільмів: трейлери готових стрічок і робочі матеріали тих, які ще перебувають у виробництві.


У рамках роботи павільйону заплановані зустрічі українських продюсерів з іноземними кіновиробниками, фестивальними відбірниками, представниками фондів та кінокомісій, дистрибюторами всього світу.

Метою професійної платформи Marché du Film є стимулювання розвитку світового кіновиробництва. Представникам кіноіндустрії запропонований широкий спектр ініціатив та ексклюзивної інформації і надано можливість розвивати свою діяльність до, під час та після роботи кіноринку.

Український павільйон на Marché du Film організований спільними зусиллями Державного агентства України з питань кіно та представників української кіноіндустрії, а саме: Української Кіноасоціації, Асоціації кіноіндустрії України, КМКФ «Молодість» та Одеського міжнародного кінофестивалю. Робота Національного павільйону триватиме до 17-го травня.

Держкіно

Коментарі