втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вночі з 17 на 18 грудня о 01:25 в авторській програмі Володимира Войтенка «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» йтиметься про найновіші кінотеатральні прем’єри, зокрема, про анімаційний фільм «Фердинанд», комедію для дорослих «Байстрюки» та пригодницьке фентезі «Джуманджі: Поклик джунґлів».

Через 20 років після подій першого фільму сумнозвісна настільна гра «Джуманджі» перетворилася на відеогру. Під час прибирання шкільного підвалу, четверо підлітків знаходять її та потрапляють у ті самі джунґлі, де був Алан Періш багато років тому. Підлітки також перетворюються на дорослих у грі, з якої можна вийти лише догравши до кінця… 

Про фільми «Джуманджі: Поклик джунґлів» та «Кадет»


Також у програмі розповідь про ще одну короткометражну стрічку з проекту «Дивись українське – Твори своє майбутнє». Фільми, які зачіпають соціально й морально важливі для всіх українців теми й проблеми, і які демонструються в кінотеатрах по всій країні перед показами повнометражних картин. Цього разу – про фільм Олександра Столярова «Кадет».

У рубриці «Рекомендуємо» – розповідь про образ Вол-стриту в кіні на прикладі тьох відомих стрічок: «Вол-стрит» Олівера Стоуна, «Американський психопат» Мері Герон та «Вовк із Вол-стрит» Мартіна Скорсезі.

«Рекомендуємо»: три фільми про Вол-стрит

А ще в «Арґументі-Кіно» йтиметься про творчість Джефа Бриджеса – видатного американського актора, безпосередність і вільна харизма якого неодноразово перетворювали пересічні фільми на варті уваги, а варті уваги – на обов’язкові до перегляду.

Портрет Джефа Бриджеса в «Арґументі-Кіно»

Насамкінець – до 20-ї річниці виходу на екрани – телеесей про, певне, єдиний у світі мелодраматичний блокбастер «Титанік». 

АРҐУМЕНТ-КІНО 

Коментарі