втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Дивіться в мережі програму «Арґумент-Кіно», 4 випуск 19 сезону, в якій ідеться, зокрема, про литовсько-українську драму «Іній», що вийшла до широкого українського прокату 5 жовтня.

Молоді литовці Рокас та його дівчина Інґа зголошуються доправити вантаж із гуманітарною допомогою в Україну, а саме в зону АТО. Але вони не зовсім ясно розуміють стан справ. І лише з наближенням до лінії фронту приходить усвідомлення реальної системи координат.

На початку вересня Литва офіційно висунула стрічку “Іній” на здобуття премії “Оскар” у номінації “Найкращий іншомовний фільм”.

Також в «Арґументі-Кіно» подаватиметься розгорнута інформація про інші кінотеатральні новинки. Зокрема, про продовження культового науково-фантастичного фільму «Той, хто біжить по лезу» (реж. Дені Вільнев) та британсько-румунський горор «Роп’яття» (реж. Ксав’є Жан).

А ще в програмі ітиметься про актуальне документальне кіно від фестивалю Docudays.us, що воно демоструватиметься в кінотеатрах у жовтні.

Окрім усього цього, – портрет австралійсько-американської акторки Ніколь Кідмен і телеесеї про ірландського актора Ричарда Гариса, австралійського актора Ґая Пірса й про перший повнометражний звуковий фільм «Співак джазу», що вийшов на екрани 90 років тому.

АРҐУМЕНТ-КІНО  

Коментарі