втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Дивіться в мережі авторську програму Володимира Войтенка Арґумент-Кіно – 27 випуск 18 сезону – ідеться про прокатну премєрну документальну стрічку режисерки Анни Акулевич «Jamala.UA».

Фільм веде про українську кримськотатарську співачку Джамалу, а саме – про період її життя навколо доленосної перемоги на пісенному конкурсі “Євробачення” минулого року.

Також у програмі – розгорнута інформація про кінотеатральні новинки. Зокрема, про головний оскароносний фільм цього року «Місячне сяйво» (реж. Барі Дженкінс), італійську комедію «Ідеальні незнайомці», драму «Уна» про шотландську Лоліту й американський фільм жахів «Квест».

І йтиметься про міні-ретроспективу французьких фільмів про кохання «Лямур тужур», де зібрано  сучасні й класичні стрічки.

А ще про міні-фестиваль, що має назву LOVE IS FEST, а також про 6-й Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів. 

Насамкінець – телеесеї про такі безумовні величини української культури, як Іван Кавалерідзе та Мар’ян Крушельницький, а ще про кінематографістів з Америки – актрису Джесіку Ленґ, актора Джеймса Вудза та улюбленця Квентіна Тарантіно, режисера й актора, Елая Рота.

В Арґументі-Кіно телеесеї про Елая Рота й Джесіку Ленґ


**
«Арґумент-Кіно» закінчує демонструвати соціальну рекламу про культуру перегляду фільмів у кінотеатрах від фесту соцреклами Molodiya Festival – «Хто культурний – тому й кіно». Насамкінець ролик «Відображення», реж. Марія Дергачова.

АРҐУМЕНТ-КІНО 

Коментарі