втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Дивіться в мережі програму Володимира Войтенка «Арґумент-Кіно»: ідеться про два премєрні кінопрокатні фільми: «Спліт» реж. М. Найта Шямалана та «Красуня і Чудовисько» реж. Біла Кондона.

Також у програмі – телеесеї про польського кінорежисера Єжи Гофмана, французького кінорежисера Франсуа Трюфо, американського продюсера Гарві Вайнштейна та про класичні фільми: «Хрещений батько» Френсиса Форда Копполи, «Дві або три речі, які я знаю про неї» Жана-Люка Ґодара, «Голова-ґумка» Дейвіда Лінча і «Таксист» Мартіна Скорсезі.

В Арґументі-Кіно - телеесей про Франсуа Трюфо

**

«Арґумент-Кіно» продовжує демонструвати соціальну рекламу про культуру перегляду фільмів у кінотеатрах від фесту соцреклами Molodiya Festival – «Хто культурний – тому й кіно». Наразі ролик «Ставай культурним», реж. Орест Смілянець.

АРҐУМЕНТ-КІНО

Коментарі