втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Дивіться в мережі авторську програму  «Арґумент-Кіно» - 21 випуск, 18 сезон: йдеться про документальні фільми, що стали особливими подіями 67 Берлінського МКФ: українсько-німецька стрічка«Школа №3», реж. Єлизавета Сміт і Ґеорґ Жено, (Ґран-прі секції «Покоління 14 +») та картина «Процес: Держава Росія проти Олега Сенцова» (Естонія-Польща-Чехія), реж. Аскольд Куров.

Також у програмі – розповідь про лавреатів основного конкурсу Берлінале, про київську ретроспективу фільмів видатного польського режисера Анджея Вайди й традиційний огляд кінотеатральних новинок, зокрема, це американська комедійна драма «Золото» з Метью Макконагі, австралійська драма «Лев» з Ніколь Кідмен, американський супергеройський фільм «Лоґан: Росомаха» з Г’ю Джекменом та українська молодіжна комедія «Інфоголік».

А ще – розповідь про телесеріал «Якось уночі» з Джоном Туртурро в головній ролі. До того ж телесеї про самого Туртурро та про класичні фільми «Носферату: Симфонія жаху» (1922) реж. Фридриха Мурнау та «Звуки музики» (1965) реж. Роберта Вайза.

**

"Арґумент-Кіно" продовжує демонструвати соціальну рекламу про культуру перегляду фільмів у кінотеатрах від фесту соцреклами Molodiya Festival – «Хто культурний – тому й кіно». Наразі кіноролик «Навіть діти знають», реж. К. Оринянська, В. Власенко. 

АРҐУМЕНТ-КІНО

Коментарі