втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вночі з 18 на 19 грудня о 01:05 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» у розмові Володимира Войтенка з кінорежисером та актором Віктором Андрієнком ітиметься про його дебютний повнометражний фільм для дитячої авдиторії «Іван Сила», сюжет якого спирається на біографію знаменитого українського борця й циркового артиста Івана Фірцака, котрого було визнано найсильнішою людиною планети 1928 року.

Також у програмі подаватиметься аналіз кінотеатральних новинок. Зокрема, це анімація для родинного перегляду «Ваяна» реж. Рона Клементс, чорна комедія для дорослих «Поганий Санта» реж. Марка Вотерса й українська політична сатира від «95 кварталу» – «Слуга народу 2» реж. Олексія Кирющенка.

Окрім того, у найближчому випуску «Арґументу-Кіно» – телеесеї про кінорежисера Стівена Спілберґа, акторів Юрія Нікуліна й Кіфера Сазерленда та про знамениті фільми «Механічний апельсин» Стенлі Кубрика і «Взвод» Олівера Стоуна.

            **

Віктор Андрієнко в "Арґументі-Кіно"


Віктор Андрієнко народився 1959 року в Запоріжжі. Закінчив Інститут Карпенка-Карого. Від 1978 практикував як кінокаскадер. Протягом 80-х працював у київських та одеських театрах і в Одеській філармонії. Від середини 90-х – актор і сценарист низки комедійних телепрограм. Зіграв близько 50 кіноролей. 2013 року презентував свій повнометражний режисерський дебют “Іван Сила”. Також брав участь у створенні анімаційного фільму «Микита Кожум’яка».

АРҐУМЕНТ-КІНО 

Коментарі