втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Дивіться в мережі програму «Арґумент-Кіно» від 4 грудня. В розмові з Оленою Дем’яненко йдеться про її продюсерську документальну стрічку «Виграти все» (реж. Дмитро Томашпольський), яка в прокаті з кінця листопада, та про її режисерський ігровий фільм «Моя бабуся Фані Каплан», що виходить до українських кінотеатрів 8 грудня.

Також у програмі – аналіз інших кінотеатральних новинок. Зокрема, мова про драму «Американська пастораль» реж. Юена Макґреґора, британо-німецький бойовик «Автобан» реж. Ерена Кріві та цьогорічного володаря найвищої нагороди Каннського фестивалю – британську соціальну драму Кена Лоуча “Я, Деніел Блейк”.

Окрім того, у випуску – телеесеї про піонера кінематографа Жоржа Мельєса, анімаційного генія Волта Дизнея й акторську зірку Кірка Даґлеса.

АРҐУМЕНТ-КІНО

Коментарі