втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Триває приймання заявок на участь у П’ятій Національній кінопремії “Золота Дзиґа”. Подати фільми можна до 28 лютого, заповнивши онлайн-форму на сайті Української кіноакадемії.

До участі у конкурсі допускаються українські (або створені у копродукції з Україною) фільми та серіали, які демонструвалися з 01 січня 2020 року до 28 лютого 2021 року та відповідають таким вимогам:
- повнометражні ігрові та анімаційні фільми, які були в українському кінопрокаті хоча б тиждень у період з 01 січня 2020 р. до 28 лютого 2021 р.
- повнометражні документальні, короткометражні ігрові, короткометражні анімаційні фільми, які були в українському прокаті хоча б тиждень або брали участь у конкурсі кінофестивалю з історією щорічної діяльності не менше 5 років та наявністю професійного журі в період з 01 січня 2020 р. до 28 лютого 2021 р.
- оригінальні ігрові серіали, що мали прем'єру на загальнонаціональному телеканалі або вебплатформі в період з 01 січня 2020р. до 28 лютого 2021р.
- всі репліки іноземною мовою мають бути субтитровані, озвучені або дубльовані українською мовою.

Довгий список претендентів на здобуття Кінопремії буде оголошено після закінчення прийому заявок. Переможців у номінаціях визначатимуть члени Української кіноакадемії, Правління та Наглядової ради шляхом 2-етапного голосування. Лауреатів П’ятої Національної Кінопремії буде оголошено під час урочистої церемонії вручення нагород у червні 2021 року.

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: