втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Кабінет Міністрів України на своєму засіданні 2 жовтня 2019 року ухвалив рішення звільнити першого заступника голови Держкіно Сергія Неретіна та заступника голови Держкіно Сергія Недзельського.

Про це повідомляється на Урядовому порталі.

У коментарі «Детектору медіа» Сергій Неретін повідомив, що дізнався про своє звільнення з новин на сайті Кабміну. Він не знає, з якого числа та з яких причин його звільнено.

«Для нас це неочікувана новина – ніхто нічого не повідомляв заздалегідь. Я прогнозував, що так станеться рано чи пізно, але думав, що міністр Бородянський говоритиме з нами особисто про те, що в нього інші уявлення щодо кадрових питань у Держкіно. Три тижні тому в мене запитали, чи хочу я працювати, я відповів ствердно.

У мене немає претензій до того, що мене звільнили, у мене є претензії о того, як це зроблено - треба чинити якось людяніше, повідомляти заздалегідь», – розповів у коментарі «Детектору медіа» Сергій Неретін.

Він додав, що після звільнення повернеться до активних занять спортом, відпочине та приділить увагу «з'ясуванню стосунків із кінокритиками».

Нагадаємо, Сергій Неретін працював першим заступником голови Держкіно Пилипа Іллєнка. Після того, як пан Іллєнко пішов з посади за власним бажанням, Сергій Неретін став виконувачем обов'язків голови Держкіно.

Сергія Недзельського було призначено заступником Держкіно у червні цього року.

Детектор Медіа

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: