втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

20 вересня 2017 року відбулося засідання Комісії з питань найменувань КМДА, на якому було підтримано низку перейменувань вулиць і об’єктів у столиці.

Зокрема, було запропоновано та підтримано Комісією перейменувати нинішню вулицю Мельникова на вулицю кінорежисера, кінооператора, сценариста, художника, актора Юрія Іллєнка.

Ця пропозиція, згідно з процедурою, спрямовується на громадські обговорення. Сподіваюсь, там вона буде так само підтримана. І невдовзі я буду їхати до Інституту журналістики (досі вулиця Мельникова, 36/1) читати лекції з історії кіно вулицею Юрія Іллєнка. І повільно згадувати його, кадри з «Тіней забутих предків», «Криниці для спраглих», «Вечора на Івана Купала», «Білого птаха з чорною ознакою», "Лебединого озера. Зони»...»

Закликаємо підтримати пропозицію з перейменування вулиці Мельникова на вулицю Юрія Іллєнка.

Взяти участь у громадському обговоренні можна буде тут >>>
http://projects.kievcity.gov.ua/

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: