втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

27 червня 2017 року відбувся ІІІ-ій Пленум Правління НСКУ, на якому було розглянуто заяву голови Спілки Тараса Ткаченка про відставку із посади голови НСКУ у зв’язку із неможливістю виконувати свої обов’язки.

Заслухавши аргументи голови Спілки і обговоривши питання, Пленум Правління НСКУ був змушений прийняти відставку Тараса Ткаченка і ухвалити рішення щодо скликання позачергового З’їзду НСКУ для обрання нового голови Спілки.

Згідно зі Статутом Спілки, позачерговий VIII (ХIV) З’їзд має бути скликано у двомісячний термін, а саме – 28 серпня 2017 року.

Основна причина дострокового скликання позачергового З’їзду – необхідність обрання нового голови НСКУ.

Просимо Вас обов’язково прийти на З’їзд 28 серпня 2017 року (початок об 11:00, реєстрація делегатів – з 10:00) і взяти участь в його роботі.

Звертаємо Вашу увагу на те, що З’їзд може не відбутися, якщо на нього з’явиться менше половини його делегатів, а делегатами є всі члени Спілки.

Дякуємо за розуміння.

Секретаріат Правління НСКУ
http://ukrkino.com.ua/about/spilkanews/?id=8230

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: