втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

12 жовтня 2016 року, о 19:00 у кінотеатрі «Жовтень» відбудеться третя лекція Максима Черниха з авторського курсу «Світовий кінематограф: 10 історій». Лекцію буде присвячено «Золотому століттю» Голлівуду.

«Золотим століттям» називається період розквіту класичного Голлівуду. Тривало воно від початку ери звукового кіно і до кінця 1940-х років. За двадцять із гаком років Голлівуд впровадив у себе самоцензуру, освоїв виробництво кольорових фільмів і перетворився на достеменну індустрію розваг. Зовсім неважко зрозуміти глядачів, які старому-доброму Голлівуду надають перевагу перед будь-яким кіно.

Про появу звуку в кіно і про «Золотий вік» Голлівуду – у третій лекції курсу «Світовий кінематограф: 10 історій». З-поміж важлівіх митців, про яких оповідатиме Максим Черних – Джон Форд, Френк Капра, Басбі Берклі, Орсон Велс, Ернст Любіч, Білі Вайлдер та інші.

Більше інформації тут:
https://www.facebook.com/events/1646675562310528/

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: