втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

На Фестиваль короткого метру «Де кіно», який наприкінці вересня проведуть «1+1 медіа» та Film.ua Group, наразі подано понад 80 робіт, інформує «Детектор медіа».

Про таке повідомили генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко і співзасновник Film.ua Group Сергій Созановський під час присвяченої фестивалю відкритої дискусії, яка пройшла 13 липня 2016 року.

«На сьогоднішній момент ми вже отримали понад 80 заявок, переважно це проекти категорії "веб-епізод", які, як передбачається, будуть затребуваними на цифрових платформах. Переважно учасники обирають українську мову, але є роботи й англійською», – зазначив Олександр Ткаченко.

Фестиваль відбудеться в Києві 23 та 24 вересня 2016 року.

Конкурсна програма містить декілька номінацій:

«Фільм, знятий на мобільний телефон»,
«Трейлер до власного серіалу»,
«Веб-епізод»,
«Рімейк відомого фільму».
Тема – «Я знаю країну, в якій живу».

Основна вимога до поданих робіт – тривалість не довше 7 хвилин.

Загальний призовий фонд фестивалю – 50 тис. грн.

Співголови журі – продюсер Film.ua Group Ірина Костюк та головний продюсер фільмів і серіалів каналу «1+1» Олена Васильєва.

Програма фестивалю складатиметься з трьох частин:

1. Показ поданих на фестиваль робіт.

2. Освітня частина – майстер-класи метрів кіно- та серіальної сфери (операторська майстерність, продюсування тощо).

3. Пітчинг The Next Big Thing. Цього року його проводить «1+1 продакшн». Учасникам пропонують зняти кліпи для десяти популярних українських пісень. Переможець пітчингу отримає можливість зняти кліп для переможця «Голосу країни».

Приймання робіт на фестиваль мав тривати з 10 травня до 17 липня, одначе 14 липня організатори продовжили його – до 7 серпня 2016 року.

http://www.ukrkino.com.ua/kinotext/news/?id=5661

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: