втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Триває збирання коштів на завершення виробництва документального фільму Аскольда Курова «Процес» про політичне судилище над українським кінорежисером Олегом Сенцовим, якого російська влада ув’язнила на 20 років за сфальшованими звинуваченнями у тероризмі.

Автори, що від липня 2014 року працювали над фільмом в Росії та Україні, відзнявши 200 годин матеріалу, збирають кошти на монтажний та постмонтажний період фільму. Кошти необхідні для запрошення професійних режисерів монтажу, спеціалістів з обробки звуку та зображення та на технічне забезпечення команди.

Демонстрування завершеного фільму планується організувати на численних міжнародних кінофестивалях, де вже проходили акції на підтримку Олега Сенцова. У випадку успішної дистрибуції частина зібраних коштів буде передана сім’ям ув’язнених у сфальшованій справі Олега Сенцова, Геннадія Афанасьєва та Олександра Кольченка.

Робочі матеріали проекту вже було презентовано на міжнародних кінофестивалях і громадських акціях. Зокрема, така презентація відбулася в рамках 45-го Київського МКФ «Молодість», де майбутню документальну стрічку Аскольда Курова та Андрія Литвиненка (він опікується зйомками в Україні) анонсували під назвою «З.О.С.» (її можна було розшифрувати як «Звільнити Олега Сенцова» або ж «Заключенный Олег Сенцов»).

Автори планують зібрати 35 тис. гривень. Станом на 24 грудня 2015 року зібрано понад 80% бажаної суми – 29,5 тис. гривень.

Підтримати створення документальної стрічки можна за посиланням>>>
https://biggggidea.com/project/sentsov/

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: