втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

26 вересня 2015 року перший повнометражний документальний фільм об'єднання #Babylon'13 «Сильніше ніж зброя» здобув бронзову нагороду 7-го Міжнародного Лондонського артфестивалю «Passion For Freedom», повідомила «Телекритика» із посиланням на речницю українського посольства у Лондоні Оксану Кизиму.

Нагороду було вручено учаснику #Babylon'13, експерту із іноземного кіно Марку Супруну (на фото), який присвятив її кінорежисеру Олегу Сенцову, незаконно ув'язненому у Росії.

«Марк Супрун і Володимир Войтенко серйозно впливають і на концептуальні аспекти, беруть безпосередню участь у створенні робіт, – розповів в інтерв'ю «Телекритиці» кінооператор, який входить до числа вавилонівців Ярослав Пілунський. – Марк є носієм західної культури, тоді як Володимир Войтенко виходить зі свого досвіду кінематографічного українського».

Нагадаємо, авторство стрічки «Сильніше ніж зброя» – колективне.

«Сильніше, ніж зброя» показує еволюцію українських реалій від стихійної спроби захоплення Адміністрації Президента 1-го грудня до кривавих боїв у руїнах донецького аеропорту. Фільм надає глядачеві можливість заново відчути піднесення і розпач як Майдану, так і війни на сході України.

Фільм «Сильніше, ніж зброя» здобув премію Національної спілки кінематографістів України як найкращий неігровий фільм 2014 року.

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: