втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

У вівторок, 25 серпня, о 14:00 у день винесення вироку кінорежисеру Олегу Сенцову й активісту Олександру Кольченку біля стін посольства Російської Федерації в Україні відбудеться мітинг з вимогою звільнити «кримських заручників». Про це повідомляють організатори акції – ініціативна група «Комітет солідарності».

«Усі звинувачення на адресу Олега Сенцова і Олександра Кольченка не лише не витримують жодної критики з погляду норм права, але й суперечать здоровому глузду. Очевидно, що справу Олега Сенцова і Олександра Кольченка було сфабриковано для залякування незгодних із анексією Криму і створення образу внутрішнього ворога. Ми закликаємо всіх, кому небайдужа доля кримських заручників, прийти й висловити свою позицію», – заявляють у «Комітеті солідарності».

Основна вимога акції – звільнити Олега Сенцова та Олександра Кольченка, і припинити переслідування інших фігурантів цієї справи.

Місце проведення акції: Посольство Російської Федерації в Україні, м. Київ, Повітрофлотський проспект, 27.

Час: 25 серпня 2015 року, 14:00.

Сторінка акції на Фейсбуці тут:
https://www.facebook.com/events/436697766516102/

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: