втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Для створення фільму українське об'єднання документалістів Baвилон'13 шукає будь-які відеозаписи бійців, добровольців та військовослужбовців, зняті у військовий чи мирний час у зоні АТО.

Команда не висуває особливих вимог до якості зображення - підійде відео, зняте на телефон, планшет, цифровий фотоапарат тощо.

Baвилон'13 потрібні відеозаписи, зняті у військовий час в Україні, аби повідомити світові про те, що відбувається на Донбасі. Натомість кадри, зняті поза війною, знадобляться, щоб розповісти про авторів цих записів і країну, на захист котрої вони встали.

Нагадаємо, «Вавилон'13» - група українських кінематографістів, яку було засновано після злочинного розгону Євромайдану наприкінці листопада 2013 року. Акумулюючи творчі зусилля понад 50 кінематографістів, за рік було створено більше 170 фільмів. Повнометражний документальний фільм «Сильніше, ніж зброя» виробництва цього творчого об'єднання вийшов на українські кіноекрани 27 листопада 2014 року.

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: