втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

22-26 квітня 2015 року на Книжковому Арсеналі відбудеться виставка постерів PATCHWORK до сценаріїв фіналістів конкурсу Сценарного Фестивалю “КІНОСКРИПТ”, повідомляють організатори заходу: https://www.facebook.com/events/903659469677838/

Ці роботи були створені Cinema Poster Awards за підтримки Фундації Дарини Жолдак.

Автори ілюстрацій: Олена Іванченко, Анастасія Ізотова, Олег Андріїв, Наталя Гайда, Ірина Шумило, Лілія Артушенко, Діана Євицька, Діана Компанієць, Роман Ткачук, Антон Карлик.

Сценарний конкурс “КІНОСКРИПТ” тривав 2 місяці. У ньому взяли участь 97 сценаріїв, 10 з яких стали фіналістами. Саме з ними ознайомляться відвідувачі Книжкового Арсеналу. Організатори PATCHWORK передбачили на кожному постері QR-код, який допоможе швидко знайти потрібний твір у відкритому доступі в мережі Internet.

Організатори виставки:

Cinema Poster Awards (СРА) — конкурс кіноафіш до фільмів КМКФ «Молодість», створений ілюстраційною агенцією ILL&MATES. СРА розпочав свою діяльність у жовтні 2014 р. У конкурсі брали участь понад 100 робіт. До складу журі увійшли почесні представники кіноіндустрії, креативу, графічного дизайну та ілюстрації з України, Великої Британії та США. В рамках конкурсу в кінотератрі «Київ» було проведено виставку робіт, що увійшли до ShortList. А роботи переможців прикрасили центральні вулиці міста Києва.

“КІНОСКРИПТ” – незалежний український фестиваль, створений для розвитку сценарної майстерності та популяризації творчості сценаристів. Фестиваль сценарної майстерності прагне створити сприятливе середовище для розвитку кіносценарної майстерності, адже сценарій фільму – важлива частина кіновиробництва, яку необхідно розвивати та підтримувати. 24 грудня 2014 року у київському Будинку кіно відбувся перший Сценарний Фестиваль “КІНОСКРИПТ”.

Фундація Дарини Жолдак із 2012 року надає матеріальну допомогу закритим дитячим закладам по всій країні. А також створює та підтримує культурно-освітні проекти. За два роки Фундація зібрала більше 15 000 дитячих книг, які передали дитячим будинкам, лікарням, сільським бібліотекам.

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: